Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Prostitució : Breus

Desmantellen una xarxa d’explotació sexual de dones a Manresa i Girona

dimecres 21 de maig de 2014

Desmantellen una xarxa d'explotació sexual de dones a Manresa i Girona

La Policia Nacional i la Policia Local de Manresa han detingut tres dones com a presumptes responsables d’una xarxa d’explotació sexual d’altres dones i ha alliberat a tretze d’elles , de diferents nacionalitats , que eren forçades a treballar en quatre prostíbuls de Manresa , Palafrugell i Girona .

Segons ha informat avui la Policia Nacional , la màxima responsable de la xarxa i els seus dos encarregades han estat detingudes acusades de delictes relatius a la prostitució , contra els drets dels ciutadans estrangers i contra els drets dels treballadors .

L’operació es va iniciar a partir de les informacions recollides per la Policia Local de Manresa , que va tenir coneixement de l’existència de diversos immobles on presumptament s’estava explotant sexualment diverses dones , la majoria joves estrangeres .

L’operació conjunta va permetre determinar que el grup disposava d’un local a Manresa , dos més a Girona capital i un altre a Palafrugell ( Girona ) .

En ells eren explotades sexualment un total de tretze joves , 10 ciutadanes estrangeres -tres espanyoles , que eren controlades matí, tarda i nit per les responsables de la xarxa .

Segons la policia , les víctimes estaven sotmeses a un control exhaustiu , que incloïa els serveis sexuals que feien , la seva durada i l’apropiació de la meitat dels guanys generats .

La xarxa també disposava de quatre més prostíbuls , tres a Manresa i un més a Palafrugell , que actualment no tenen activitat .

Al capdavant de la xarxa d’explotació sexual es trobava una dona espanyola de 58 anys , que tenia a dos responsables encarregades dels prostíbuls de Girona capital i de Manresa .

La Policia Nacional va llançar a l’abril de 2013 una campanya per facilitar les denúncies contra el tràfic d’éssers humans amb l’habilitació del telèfon gratuït 900.10.50.90 , atès les 24 hores per policies especialitzats de la Brigada Central contra el Tràfic d’Éssers Humans , i el correu electrònic trata@policia.es , en els quals es preserva la confidencialitat dels seus usuaris .

La policia també ha creat una pàgina web dins del portal de la Policia ( www.policia.es / tracta ) com a canal addicional d’informació als ciutadans sobre aquest delicte , amb especial atenció a les mesures preventives , al marc normatiu i als drets de les víctimes .

En aquesta pàgina també es poden trobar adreces , telèfons d’oficines policials i d’altres institucions i organitzacions de caràcter social relacionades amb aquest tipus de delictes .

Eldiario.es

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: