Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Entitats d’Olesa de Montserrat

Agenda d’Olesa de Monsterrat [+]

Avui és: 16-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Detingut un lladre que assaltava dones grans al Baix Llobregat

dijous 13 d'octubre de 2011

Detingut un lladre que assaltava dones grans al Baix Llobregat

Els Mossos d’Esquadra han detingut a un lladre molt actiu que assaltava a persones d’edat avançada que portaven cadenes d’or en el coll a la comarca del Baix Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

La policia catalana informa avui en un comunicat que es va establir un dispositiu específic per prevenir i evitar aquest tipus de robatoris i uns altres com a furts, en diverses localitats de la comarca del Baix Llobregat, durant el qual es van identificar a un centenar de persones.

Els investigadors van concloure que el suposat autor dels robatoris a dones majors presentava una descripció física que coincidia amb la d’un lladre ja conegut pels agents, per la qual cosa van procedir a la seva detenció.

El detingut és un veí de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), que té múltiples antecedents per robatoris i altres fets, i que, després de passar a la disposició del Jutjat nombre 2 de Martorell, va ingressar a la presó.

En la mateixa operació policial també es va detenir a una altra persona per un robatori amb força a l’interior de vehicle i es van realitzar sis inspeccions a locals de compra venda de joies, on es van localitzar catorze cadenes d’or trencades, probablement de procedència il•lícita, indiquen les mateixes fonts.

Veure en línia : www.abc.es

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: