Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Prostitució : Breus

Detinguts 11 proxenetes que explotaven dones romaneses

dilluns 18 de novembre de 2013

Detinguts 11 proxenetes que explotaven dones romaneses

Agents de la Policia Nacional han desarticulat a Màlaga un grup criminal dedicat al tràfic de dones de nacionalitat romanesa per la seva explotació sexual . La investigació es va posar en marxa a partir de la denúncia d’una víctima dels proxenetes , que era obligada a exercir la prostitució mitjançant amenaces i agressions . Segons ha informat la Policia Nacional , alguns membres de l’organització compaginaven aquesta activitat delictiva amb el tràfic internacional d’estupefaents i amb la compra a altres organitzacions de paper moneda falsificat per posar-lo en circulació .

El passat mes de febrer es va rebre la denúncia d’una dona de nacionalitat romanesa que assegurava estar sent obligada a exercir la prostitució sota tot tipus d’amenaces i agressions . La jove va explicar que un home li havia ofert allotjament i manutenció en un habitatge de Màlaga i que , als pocs dies de ser al domicili , li va dir que ja no podia fer-se càrrec de la seva manutenció i la va obligar a exercir la prostitució a les proximitats d’una estació d’autobusos de Màlaga , havent de lliurar-li el 50% dels guanys . A més , havia de pagar el lloguer de l’habitatge , compartida amb el seu proxeneta , i les despeses de manteniment .

Igualment la víctima va manifestar durant la seva denúncia que s’havia quedat embarassada i que, estant en aquesta situació , coneguda pels seus explotadors , era obligada a exercir la prostitució durant dotze hores al dia . Durant aquesta etapa va romandre aïllada i patia constants amenaces i agressions.

Després fer-se càrrec de la investigació , els agents van comprovar que aquest grup estava controlant el negoci de la prostitució al Polígon Industrial de Guadalhorce , a la capital malaguenya . La xarxa captava mitjançant enganys a dones a Romania se de la seva mala situació econòmica , i les portaven a Espanya on les obligaven a exercir la prostitució . A més, els investigadors van descobrir que estaven coaccionant altres proxenetes que operaven en el mateix lloc amb l’objectiu d’expulsar- les.

(....)

Font: Público

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: