Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-11-2018
>
<
Novembre'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
Dones en Xarxa

#dex10 Passejada L’Eixample de les dones

dimarts 16 de setembre de 2014

#dex10 Passejada L'Eixample de les dones

Us convidem a participar a la passejada “L’Eixample de les dones: un passeig per revelar una història amagada”. El proper dissabte 20 de setembre a les 11h organitzem aquesta activitat conjuntament amb l’Ateneu Popular Cerdà.

Aquesta és una activitat dins la campanya #dex10 feta per celebrar el10è aniversari de dones en xarxa que anima a tothom a publicar imatges a les xarxes socials a favor dels drets de les dones amb l’etiqueta #dex10.

“L’Eixample de les dones: un passeig per revelar una història amagada” ens ajudara a descubrir dones que han tingut un paper imprescindible, però majoritàriament invisible en la construcció de l’Eixample. i farem fotografíes durant el recorregut que publicarem a les xarxes socials amb l’etiqueta #dex10.

La campanya #dex10 dediquem el mes de setembre a “indrets de les dones”, indrets dels vostres pobles o ciutats dedicats a les dones, però també podeu incloure aquells indrets que volem recordar el paper que han tingut les dones. Per això hem organitzat una passeijada per l’eixample, espai central i característic de la ciutat de Barcelona.

La construcció de l’Eixample va significar l’obertura de Barcelona i el naixement d’una nova ciutat fora muralles, que hores d’ara és un dels espais centrals i vitals d’aquesta. En la seva construcció, en la seva definició i en el seu desenvolupament les dones han tingut un paper imprescindible, però majoritàriament invisible com en tantes altres àmbits. Us proposem un tomb per alguns espais de l’Eixample que ens desvetllaran aquesta història amagada.

- Dades de la passejada L’Eixample de les dones: un passeig per revelar una història amagada

- Dia: dissabte 20 de setembre

- Hora:11h comença la passejada

- Lloc: casa de les Punxes (Rosselló, 260) inici del recorregut

Inscripcions:

Podeu confirmar per email: donesenxarxa@donesenxarxa.cat

Fent un tuit anomenant @donesenxarxa o #dex10 que indiqui: confirmo assistència #eixampledones

A l’esdeveniment de facebook

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: