Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Dones en Xarxa

Dia i nit del vuit de març a Barcelona

divendres 8 de març de 2013

Dia i nit del vuit de març a Barcelona

Com la nit i el dia, dels parlaments institucionals al matí al batec de la batukada per la nit a la manifestació reivindicativa. La primera part, al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat a càrrec de l’Institut Català de les Dones, Montse Gatell i del President de la Generalitat, Artur Mas.
I la segona, a partir de les 18:30h als carrers de Barcelona.

La primera intervenció ha estat per a Gatell, qui ha centrat part del seu discurs en la capacitat de les dones per transformar, “Les dones som protagonistes d’aquest present històric que ens empeny amb ànsia davant la possibilitat de transformar estructures obsoletes”, i en els problemes que afecten a les dones, el de la dificultat per conciliar, “...les dones catalanes desitgen trobar la fórmula per conciliar la vida laboral i la vida personal i familiar, una ambició que persegueix harmonitzar la realitat quotidiana de la vida humana en totes les seves etapes i facetes”.

El president ha reivindicat “el talent i l’accent femení” per ajudar a millorar les nostres actituds, en un moment en què, ha dit, “el nostre país està acostumat a haver de jugar en un terreny que fa pujada, en un terreny cada cop més inclinat”. Artur Mas ha qualificat “d’especialment valuoses” les aportacions i l’experiència de les dones. I és en aquesta tasca col•lectiva, on el president ha afirmat que “necessitem l’accent, l’experiència, el talent i molta imaginació”, i ha demanat que les dones del país “ens hi ajudeu d’una manera especial, perquè si en algun moment això necessita ajuda de tots és precisament ara”, en una intervenció farcida de referències a l’actualitat i no tant a la situació de les dones.

La nit, la tarda a partir de les 18:30 a Plaça Universitat ha portat una altra cara del 8 de març, el de la reivindicació al carrer, en les tres hores que s’ha trigat a recórrer l’itinerari de 2,3 quilòmetres que separen aquesta plaça de la Plaça Sant Jaume. En una constant batukada, a les consignes feministes s’han afegit reivindicacions més recents i derivades de la crisi econòmica que pateixen les dones de manera especial.

La manifestació, en to festiu ha començat amb una performance en la que les dones s’alliberen de les opressions, després ha arrencat la marxa en una profusió de banderes i de col•lectius, inclosos el de les dones prostituïdes que denuncien la repressió de la policia al carrer. Finalment la manifestació ha conclòs a la Plaça Sant Jaume.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: