Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 10-12-2018
>
<
Desembre'18
llmamejovessum
2627282930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Internacional : Breus

Dissolen amb garrots una manifestació de dones a Nicaragua

dijous 17 de juliol de 2014

Dissolen amb garrots una manifestació de dones a Nicaragua

Uns 200 homes armats amb garrots van dissoldre una petita manifestació de dones que protestaven contra el govern a la capital de Nicaragua i van atacar a reporters d’una televisió local, segons han informat els afectats.

Els incidents van tenir lloc davant de la vigilada seu del Consell Suprem Electoral (CSE), en un cèntric sector de Managua, on les dones s’havien reunit en una "protesta contra la dictadura" del president Daniel Ortega.

Segons la televisió local, els motoritzats van irrompre en el lloc portant garrots i bats de beisbol, amb els que van colpejar a tres dones i van destruir una càmera de l’equip del Canal 12, que cobria la notícia.

Manifestants van denunciar que els atacants també els van sostreure almenys tres càmeres fotogràfiques a les participants en la protesta. Les dones colpejades van ser identificades com Wendy Port, presidenta de l’opositora Unió Demòcrata Cristiana (UDC), i les activistes juvenils Soraya Gutiérrez i Tania Romero.

El Canal 12, que manté una posició crítica cap al govern, va informar que la policia antiavalots va arribar al lloc per protegir la seu del CSE però no va intervenir en defensa de les dones.

Joan de la Creu Rodríguez, president de l’Associació de Periodistes de Nicaragua, va condemnar l’agressió a l’equip televisiu i la va qualificar com "un covard atemptat a l’exercici periodístic". "Estem sorpresos, enardits i repudiem aquesta agressió covarda i solapada, que contradiu el discurs oficial a favor de la llibertat de premsa", va dir Rodríguez.

En anteriors ocasions, desconeguts a bord de motocicletes han dissolt per la força protestes antigovernamentals a Managua, sense ser detinguts per la policia.

Veure en línia : El mundo

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: