Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Cultura : Breus

Dona Cançó

dilluns 27 de juliol de 2015

Dona Cançó

El novembre es a prop. I una vegada des de Dona Cançó comparteixen amb tu tot el que les seves artistes tenen per oferir.

Aquest any continuen treballant amb la prevenció de la violència de gènere, però van un pas més enllà. Les propostes femenines de aquest any tenen com punt de partida en comú dos conceptes:

El primer; l’empoderament femení. Volen Dones fortes e independents.

El segon; és el romanticisme mal entès, com excusa o eina masclista, per la manipulació.

Estan molt il·lusionades per poder compartir amb nosaltres el seu projecte, una vegada més ens envien el dossier amb tota la informació del projecte No oblidis que a la web van actualizant la información de les seves artistes constantment.

Dona Cançó vol ser una plataforma professional per promoure projectes creatius on la figura de la dona sigui representada en qualsevol de les expressions artístiques existents.

El més important per la Organització de Dona Cançó és la voluntat de que tots els participants vulguin seguir aprenent i créixer com artistes dins d’un ambient d’intercanvi de coneixements i experiències.

Dona Cançó no vol limitar la participació només a músics, és per això que accepta propostes artístiques de qualsevol àmbit multi disciplinari.

Veure en línia : Dona Cançó

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: