Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

Dones activistes de dotze països debaten davant la crisi global

dimarts 22 d'octubre de 2013

Dones activistes de dotze països debaten davant la crisi global

Dones activistes d’una dotzena de països s’han reunit des d’aquest dijous a Madrid per actuar davant la crisi global i "compartir les estratègies de lluita i resistència que estan funcionant " en els seus països d’origen , a través de l’ ’1 º Trobada Internacional de Dones que Transformen el Món ’ , organitzat per l’ONG Intermón Oxfam.

En concret , hi participen més d’una vintena de dones activistes i lideresses del Brasil, Burkina Faso , Colòmbia, El Salvador , Guatemala , Hondures , Mali , Mèxic , Níger , Nigèria , Perú i República Dominicana . Són dones " avanzadoras " , que lluiten pels seus drets , qüestionen la discriminació que pateixen i desafien les injustícies que s’agreugen cada vegada més amb la crisi i les polítiques d’austeritat , segons apunten els organitzadors de l’acte .

Un dels principals objectius d’aquesta trobada és aconseguir que aquest intercanvi entre dones de diferents realitats " els permeti estrènyer llaços, trobar punts en comú i formar xarxes per fer pressió de forma més efectiva" . Totes les participants són actores polítiques en els seus països , lideren i formen part de moviments socials i estan exigint canvis als seus governs .

(...)

Font: Europa Press

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: