Webs Locals

Agenda de Rubí [+]

Avui és: 27-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Web local Rubí

Dones Creatives del Vallès prepara a Rubí la presentació d’un llibre solidari

dijous 5 de setembre de 2013

Dones Creatives del Vallès prepara a Rubí la presentació d'un llibre solidari

El col·lectiu Mujeres Creativas del Vallès dóna el salt al món de la solidaritat. L’entitat ha organitzat per al proper 19 de setembre una xerrada a càrrec de la vicepresidenta de l’ONG Misión y desarrollo para Goundi, Isabel Rodríguez. L’activista presentarà el seu darrer llibre, Descubriendo el corazón de la tierra, i explicarà la tasca que el seu col·lectiu realitza en aquesta regió del Txad.

Misión y desarrollo para Goundi duu a terme diversos projectes de cooperació en aquesta població africana. Entre ells, destaca la col·laboració amb tres hospitals a la zona.

Descubriendo el corazón de la tierra és el darrer llibre de la seva vicepresidenta, i relata la seva experiència en tasques de cooperació a set indrets diferents del planeta.

La presentació a Rubí d’aquesta obra s’ha organitzat de manera espontània, tal com ha explicat la presidenta de Mujeres Creativas del Vallès, Nuria de Espinosa. Segons la rubinenca, quan van proposar-li fer aquest acte va acceptar pel seu vessant solidari.

Mujeres Creativas del Vallès va començar la seva tasca fa uns dos anys amb quatre sòcies. Ara, l’associació compta amb 32 membres, 24 dels quals són de Rubí. A banda de diverses exposicions, l’entitat també organitza altres propostes culturals a la ciutat, com les tertúlies de dones a l’Ateneu. La xerrada d’Isabel Rodríguez, tot i desmarcar-se lleugerament del tipus d’activitats que han realitzat fins ara, té molt a veure amb el tarannà solidari del col·lectius, segons Nuria de Espinosa.

La presentació de Descubriendo el corazón de la tierra d’Isabel Rodríguez tindrà lloc el proper dijous 19 de setembre a les 19 h a la Biblioteca Mestre Martí Tauler i anirà a càrrec de l’alcaldessa de la ciutat, Carme García Lores. Els assistents podran comprar-hi els llibres de Rodríguez, els beneficis dels quals es destinaran a millorar els hospitals que gestiona Misión y desarrollo para Goundi.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: