Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Emprenedores : Breus

Dones en llocs directius: un desafiament possible

dimarts 16 de setembre de 2014

Dones en llocs directius: un desafiament possible

A tot el món la mitjana de participació femenina en càrrecs directius en les empreses privades més representatives, arriba al 24%. Entre els països amb més alts percentatges de dones en l’alta direcció es registren Filipines, Rússia i Tailàndia, mentre que els més baixos es troben a Dinamarca, Bèlgica i Japó. A Amèrica Llatina aquesta xifra se situa en un 28% segons estudi que considera 36 economies del món i en el cas d’Amèrica Llatina inclou Mèxic, Argentina i Brasil.

L’augment no va lligat encara amb la igualtat en els salaris, ja que els homes directius guanyen un 18,6% més que les dones directives, diferència que ha crescut un 1,6% respecte al 2013, malgrat la seva presència en els llocs de més responsabilitat en els últims anys, segons un informe del grup ICSA.

Les dones estan sobrerepresentades en l’economia informal, en el treball precari i en ocupacions amb baixos salaris. A més, sovint, són el blanc d’una discriminació directa o indirecta. Jean Stephens, CEO de RSM Internacional, ha comentat sobre això que "Les dones no estan representades adequadament en la professió, no en tots els nivells. La professió atrau dones al nivell inicial fins el mànager mig. Per les demandes del treball, vida i família, moltes dones o deixen la professió o deixen de ser promogudes. No obstant això, això no ha de ser una norma i ha de canviar ".

Investigacions han provat, contínuament que el gènere balancejat a les companyies, són més innovadores i reeixides. "Les dones poden portar molta varietat d’opinió, perspectiva i l’enfocament pot fer la diferència i portar èxit", afegeix Stephens. Malgrat els avenços, el sector femení encara s’enfronta amb les barreres del tradicionalisme.

Font: Terra

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: