Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Dones en Xarxa : Breus

Dones en Xarxa arriba a Sant Feliu

dilluns 18 de juny de 2007

Dones en Xarxa arriba a Sant Feliu

Article publicat a Sant Feliu on line

Ja us hem comentat moltes vegades que les dones fan xarxa. Recordeu quan us vam presentar les nostres amigues del col·lectiu de "dones en xarxa". També fa molt poc us vam parlar de L’escletxa digital i Las Supremas de Móstoles i de la darrera proporcio "homes - dones" al Telecentre del Palau Falguera.

Doncs bé, al projecte "Sant Feliu On Line" seguirem donant suport a l’accent femení a Internet i a la informàtica. En col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat i el Col·lectiu de Dones en Xarxa, el programa municipal de la Dona i la iniciativa local "Sant Feliu On Line"volen recolzar el projecte "Dones en xarxa" destinat a totes les dones de la ciutat.

I és que durant les últimes dècades, que la difusió de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) està accelerant els processos de canvi econòmic i social. L’accés a les TIC i els beneficis que se’n deriven del seu ús, no són accessibles en condicions d’igualtat a tota la població.

Concretament, les dones troben diverses dificultats d’accés i se’n beneficien menys. Encara són moltes les dones que no saben que Internet és també un espaci femení... i la Xarxa és un espai ideal per a les dones i la perspectiva de gènere. Internet (amb un enfocament de Dona-Tecnologia) és veure, viure, escoltar, compartir, participar, aprendre, defensar... fer camí !!!

La col·laboració de l’Ajuntament amb "dones en xarxa" s’iniciarà mitjançant la celebració d’una primera reunió informal entre el col·lectiu de "Dones en Xarxa" i les representants de les entitats del municipi així com les dones membres d’associacions i teixit social de de la ciutat.

La trobada es durà a terme el dia 25 de juny, a les 19 hores , al Centre de Dones del carrer Pou de Sant Pere número 8. Si ets dona i formes part d’alguna entitat... T’ESPEREM.

Més endavant ja us informarem de la data i lloc de la segona actuació de "dones en xarxa" a la ciutat que serà la primera xerrada de “Dona, la xarxa va amb tu” que estarà oberta a totes les dones de la ciutat.

Veure en línia : VIA SANT FELIU ON LINE

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: