Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 22-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Violència de Gènere : Breus

Dones en Xarxa condemna el brutal homicidi d’una dona i els seus dos fills a Castelldefels

divendres 7 d'agost de 2015

Dones en Xarxa condemna el brutal homicidi d'una dona i els seus dos fills a Castelldefels

Aqui us deixem la nota de premsa que ens fa arribar l’ICD en la que El Govern condemna l’homicidi d’una dona i els seus dos fills a Castelldefels, víctimes de la violència masclista i a la que ens adherim.

El Govern de la Generalitat de Catalunya condemna enèrgicament l’homicidi d’una dona i els seus dos fills a Castelldefels, presumptament a mans de la seva parella, qui s’hauria suïcidat posteriorment, i expressa el seu sentit condol a la família de les víctimes.

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Montse Gatell, ha reiterat, en nom del Govern de la Generalitat de Catalunya, el compromís de continuar avançant en la lluita contra la violència masclista.

Gatell ha subratllar la importància de “no tolerar la violència masclista en cap de les seves manifestacions i contrarestar-la creant i divulgant des de tots els àmbits imaginaris i missatges de reconeixement i respecte a les dones i la seva llibertat”.

La presidenta de l’ICD ha explicat que “la violència contra les dones està profundament arrelada a la nostra societat i si encara existeix és perquè hi ha un ordre que d’alguna manera la tolera i es resisteix a eradicar la desigualtat entre dones i homes”.

Les dones que es trobin en situacions de violència masclista i les persones del seu entorn poden trucar les 24 hores del dia i tots els dies de l’any al primer recurs d’assessorament que és el telèfon 900 900 120. També es poden adreçar a algun dels serveis municipals o comarcals d’informació i atenció a les dones (SIAD) que ofereixen atenció de proximitat en tot el territori.

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: