Webs Locals

Entitats d’Olesa de Montserrat

Agenda d’Olesa de Monsterrat [+]

Avui és: 17-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Web local Olesa de Montserrat

Dones en Xarxa estrena pàgina de Facebook

dilluns 30 de gener de 2012

Dones en Xarxa estrena pàgina de Facebook

Dones en Xarxa, l’associació que treballa per l’apoderament de les dones a través d’Internet, estrena pàgina a la xarxa social Facebook. Ens pots trobar a la següent adreça: http://www.facebook.com/donesenxarxa.

Si entres a la pàgina i prems el botó M’agrada rebràs tota l’actualitat informativa relacionada amb les dones, amés de novetats sobre la nostra associació i els seus diferents projectes, al teu newsfeed de Facebook.

Podràs estar al dia de tot allò que interessa i que afecta a les dones: mercat laboral, polítiques d’igualtat, salut, TICs... tant a nivell local com a nivell internacional. I mai et perdràs un Còctels & Blocs o un consultori de la nostra sexòloga, la Carla, perquè t’informarem puntualment de totes les nostres activitats.

Amés, la pàgina de Facebook de Dones en Xarxa és oberta a la participació: comenta i comparteix les notícies que publiquem, afegeix un enllaç a una informació que creguis que pot interessar a la nostra comunitat, debat sobre algun tema important des del nostre Mur... Volem escoltar les veus de les dones a la xarxa!

També hem creat pàgines de Facebook pròpies per alguns dels nostres projectes més importants. La de Femitic, el festival de vídeos i fotos realitzats per dones, és la més veterana i ja compta amb més de 1.500 seguidors i seguidores. La Carla parla de sexe i Dones Emprenedores en Xarxa han estat les més recents incorporacions.

I si el que vols és estar informada i discutir temes que et toquen més de prop, no dubtis en visitar i unir-te als grups comarcals de Dones en Xarxa a Facebook. La nostra associació té presència al Barcelonès, al Maresme, al Baix Llobregat, al Vallès, i al Camp de Tarragona.

Ara Dones en Xarxa està més connectada que mai! I tu, et connectes amb nosaltres?

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: