Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 26-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Ciberfeminisme

Dones en Xarxa i Viquidones col·laboren

dijous 2 de febrer de 2017

Dones en Xarxa i Viquidones col·laboren

Des de dones en Xarxa, ajudem a convocar i organitzar les primeres sessions dels primeres mesos de l’any i a generar el material de comunicació i conjuntament impulsem el projecte.
Dones en Xarxa aporta el pla de comunicació (imatge de marca i el material per a la Identitat Digital pròpia) i a difondre i convocar sessions durant 5 mesos amb l’objectiu d’establir vincles entre xarxes i generar continguts en xarxa.
Actualment estem col·laborant en el projecte i per tant us animem a participar.hi perque volem que sigueu generadores de continguts.

Viquidones/Wikimujeres (V&W) és un grup multilingüe que treballa per a la introducció de la perspectiva de gènere en els articles enciclopèdics. El seu objectiu principal és minimitzar la bretxa de gènere a la Viquipèdia tant pel que fa a la edició i contingut dels articles com a la presència de dones editores i, en definitiva, reforçar i multiplicar els continguts relacionats amb les dones, les seves biografíes i obra i altres qüestions vinculades al feminisme o la igualtat de gènere.

https://ca.wikipedia.org/wiki/Viqui...

L’origen del projecte es troba en la col·laboració entre algunes “viquipedistes” catalanes i diverses entitats i organitzacions de suport en qüestions de gènere: Amical Wikimedia, Dones en Xarxa, Unitat d’Excel·lència Maria de Maeztu DTIC-UPF, Wikimedia Argentina, Wikimedia Mèxic, Iberocoop i UPF Igualtat.

La UPF ha mostrat un fort compromís en la matèria, i amb ella s’han establert acords de treball conjunt i cessió d’espais que van tenir com a resultat la inauguració, el 24 de maig de 2016, de l’Espai Viquidones UPF al Campus de la Ciutadella. Es tracta d’un lloc físic permanent per tal de fer xarxa i treballar conjuntament, d’accés obert i disponible cada dimarts de 17 a 20 h. (Actualitzat 2018) Actualment i fins al 16 de juny, es localitza a l’aula 13.107 (Edifici Ramón Turró).

Veure en línia : Viquidones UPF

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: