Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Comunicació

Dones en Xarxa participa al Congènere

dilluns 11 d'octubre de 2010

Dones en Xarxa participa al Congènere

La presidenta de Dones en xarxa, Gemma Lienas, va participar la setmana passada en la II edició de Congènere. Es tracta d’un Congrés d’àmbit internacional que organitza el grup d’investigació ARPA juntament amb la Universitat de Girona.

ElCongènere 2010 ha estat la segona edició d’un congrés que va néixer com a espai comunicatiu per posar en comú diferents perspectives teòriques i empíriques sobre els models, processos i límits dels rols de gènere que es manifesten en el discurs mediàtic. Aquesta segona edició es va reflexionar i debatre sobre els rols de gènere que vehiculen les narracions de ficció televisives: telenovel·les, telefilms, minisèries, sèries i altres formats.

En aquesta II edició, doncs, el congrés va tractar el tema del gènere a la ficció televisiva i per fer-ho, va convidar a investigadors i estudiosos del gènere, per una banda, i a professionals de l’audiovisual, per l’altra. Entre uns i altres, es va mirar d’analitzar l’estat de la qüestió. Es té en compte el gènere del personatje per l’elaboració del guió? Es mantenen els esterotips de gènere, tot i que van en contra de la cercada igualtat de gènere?

A la taula on va participar la nostra presidenta, Gemma Lienas, es va tractar el tema de la immigració, el gènere i la ficció televisiva. I per això, van comptar amb la presència de Carles Solà, autor i coautor de reportatges de l’Actual i 30 minuts de TV3; Carmen Abarca, guionista de televisió; i Gemma Lienas, escriptora i presidenta de Dones en xarxa.

En breu es publicaràn les actes del Congrés on es podrà llegir totes les comunicacions presentades per grups de recerca d’arreu del món i on es podrà entendre quines són les principals conclusions a les que, entre tots, es van arribar en Congènere 2010.

Veure en línia : Congènere

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: