Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Drets : Breus

Dones Juristes ’veten’ un acte que no veu violència masclista en bufetejar una ex núvia

dijous 11 d'abril de 2013

Dones Juristes 'veten' un acte que no veu violència masclista en bufetejar una ex núvia

L’Associació de Dones Juristes Themis ha rebutjat la sentència de l’Audiència Provincial de Castelló que considera que donar una bufetada a una ex núvia no és violència de gènere.

La plataforma ha posat a disposició de la víctima seus serveis jurídics de manera gratuïta perquè presenti un recurs davant del Tribunal Constitucional.

Themis expressa, en una nota de premsa, la seva "rotunda disconformitat" amb aquesta resolució, ja que considera que "s’està fent una interpretació totalment contrària a la doctrina marcada pel Tribunal Constitucional, perjudicant així d’aquesta manera a les dones víctimes de violència de gènere ".

Davant la reforma del Codi Penal i l’article 1 de la Llei Orgànica de mesures de protecció integral contra la violència de gènere, l’Associació demana que s’aprofiti l’ocasió per introduir un articulat aclarint l ’"obligació" del seu compliment.

Les crítiques del col · lectiu arriben després de la interlocutòria de confirmació per part de la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Castelló d’una sentència que imposa una multa de 50 euros a un home per bufetejar la seva exparella després veure-la amb un altre acompanyant en un centre comercial .

L’Audiència de Castelló confirma també l’absolució de l’home en el cas del delicte de violència de gènere del que se l’acusava, en considerar que no es va tractar d’una reacció "masclista".

Els fets es remunten a l’1 de gener de 2012. L’home es va entrevistar amb la seva exparella al centre comercial La Salera de Castelló i en veure que aquesta va acudir amb la seva nova parella "va sentir gelosia" i "li va donar una bufetada a la cara".

La dona, que no va patir lesions i no reclama pels fets, va demanar llavors l’home que es tranquil · litzés i el va acompanyar a l’aparcament on aquest li va donar "una empenta a la cara amb la mà oberta".

Font: El Mundo

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: