Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Societat : Breus

Dones maltractades també podran buscar ajuda a les farmàcies

dijous 20 de febrer de 2014

Dones maltractades també podran buscar ajuda a les farmàcies

El ministeri de Sanitat amplia la campanya "Hi ha sortida" amb la signatura d’un conveni amb el Consell de Col·legis Oficials de Farmacèutics. Les més de 21.000 oficines distribuïdes per la xarxa espanyola podran col·laborar de manera voluntària en la iniciativa que busca l’eradicació i prevenció de la violència de gènere.

Ana Mato i la presidenta de farmacèutics Carmen Peña / SMD La proximitat i confiança que transmeten els farmacèutics han estat les qualitats que han motivat a portar a terme aquesta campanya , sent un punt a favor molt útil perquè les dones vagin a la recerca d’ajuda . Per això , aquest ha estat el col · lectiu escollit pel ministeri de Sanitat per oferir una nova sortida davant el maltractament.

La xacra del terror cap a la dona continua marcant la nostra societat i és una de les preocupacions més latents del Ministeri de Sanitat , Serveis Socials i Igualtat . " Cal fer una tasca diària per combatre una de les pitjors xacres de la nostra societat" , assegura Carmen Peña, presidenta del Consell de Col · legis Oficials de Farmacèutics .

Amb aquest objectiu , la ministra de Sanitat , Ana Mato , i Carmen Peña han signat aquest matí un acord pel qual es prepararan accions conjuntes entre el ministeri i el Col · legi Oficial de Farmacèutics per a la prevenció i sensibilització de totes les dones .

Així , s’espera que les farmàcies es converteixin en el lloc on " les víctimes puguin sentir-se còmodes per explicar els seus problemes , acceptar la seva situació i donar el primer pas cap a la denúncia " . Durant l’acte , s’ha recordat l’accessibilitat que tenen aquests establiments , ja que " el 99 % dels espanyols té en el seu entorn una farmàcia a la qual es pot arribar caminant " , ha apuntat Mato .

Aquest acord servirà per llançar un missatge a les dones i transmetre a la societat que és possible viure en un món d’igualtat d’homes i dones . No obstant això , amb nou víctimes en el que portem d’any , es clarifica que encara queda molta feina per fer respecte la violència de gènere . Podran adherir-se al conveni les més de 21.400 oficines de farmàcia de la xarxa espanyola , sota la direcció de professionals sanitaris competents i especialment propers als ciutadans . Així , el Col · legi donarà suport totes les campanyes de sensibilització i prevenció que es creïn per part del Ministeri , usant els diferents canals de comunicació .

(....)

Diario16

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: