Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

Dones marroquines reben un curs de lideratge femení per fer front a la desigualtat i la violència de gènere

dimecres 18 de desembre de 2013

Dones marroquines reben un curs de lideratge femení per fer front a la desigualtat i la violència de gènere

Aquesta formació és una de les activitats del projecte ’Reforç de les capacitats institucionals locals sociosanitàries en resposta a la violència de gènere i apoderament de les dones a Oujda’ i persegueix l’objectiu d’enfortir les capacitats de lideratge de les ’agents de proximitat’, dones membres d’associacions locals que treballen per millorar la situació de la dona en aquesta regió del país.

Dones de la ciutat marroquina d’Oujda han rebut un curs de lideratge femení per fer front a la desigualtat i la violència de gènere, una iniciativa posada en marxa per Infermeres Pel Món (EPM), l’Associació Marroquina de Planificació Familiar (AMPF) i la agència Espanyola de Cooperació Internacional al Desenvolupament (AECID).

En concret, en aquest cicle han participat vint dones, totes elles involucrades en projectes socials dels seus barris. Els temes tractats han abastat des de la presa de consciència de la problemàtica de la desigualtat i la violència de gènere, les seves diferents formes i manifestacions, les conseqüències de la violència i els costos que suposa física, psicològica i socialment, fins una anàlisi en més profunditat del tipus d’acompanyament que ha de dispensar a les dones víctimes d’aquesta forma de violència a casa seva.

Així mateix, també s’ha posat especial èmfasi en la importància del lideratge femení i l’adquisició de capacitats de la dona marroquina per fer front a la problemàtica de la violència contra les dones i el desenvolupament de sinergies d’equip per millorar l’eficàcia de les accions.

D’altra banda, i dins del projecte, es reforçaran les capacitats del personal de les estructures sociosanitàries a través de l’elaboració d’un ’Manual d’Identificació de Casos de Violència’, i es va a formar 66 professionals de 29 centres de salut d’Atenció Primària en l’acollida i orientació a dones, nens i nenes víctimes de violència.

(...)

Font: Tele5

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: