Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 26-09-2018
>
<
Septembre'18
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Convocatoria destacada

Internacional : Breus

Dones saudites no es cansen de reclamar el seu dret a conduir

dilluns 21 d'octubre de 2013

Dones saudites no es cansen de reclamar el seu dret a conduir

Les dones saudites s’allisten per reivindicar un dels drets que en la majoria de països se subestima : el dret a conduir .

D’acord amb la cadena noticiera ’ RASED ’, les dones residents a l’Aràbia Saudita , que encaren diverses limitacions socials , inclosa la prohibició de conduir es preparen per a una acció de protesta , anomenada " les dones tenen el dret a conduir " .

Les activistes saudites han assenyalat el 26 d’octubre com el dia per seure darrere dels seus cotxes i enfrontar el que calgui enfrontar per gaudir del dret del qual han estat desproveïdes des de fa dècades .

Aràbia Saudita és l’únic país del món on les dones no tenen aquest dret i en el cas de conduir seran detingudes i condemnades a rebre fuets o pagar una multa .

Les organitzadores d’aquesta iniciativa pretenen informar al món i al règim d’Al Saud que han canviat les demandes i postures del poble saudita.

Des de l’inici de la seva publicació en l’Internet, la convocatòria ha estat ben acollida pel poble saudita i de moment , més de 20 mil ciutadans han expressat el seu suport a aquest pla .

Font: Hispan TV

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: