Webs Locals

Agenda de Castelldefels [+]

Avui és: 23-09-2018
>
<
Septembre'18
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Convocatoria destacada

Web local Castelldefels

Dones seguint el fil: Jornades sobre el tèxtil, sostenibilitat i consum responsable

@AjCastelldefels
dimarts 21 de juny de 2016

Dones seguint el fil: Jornades sobre el tèxtil, sostenibilitat i consum responsable
El passat cap de setmana, doble proposta impulsada per la regidoria d’Igualtat al voltant del tèxtil, el reciclatge i el consum crític i responsable • Dissabte a l’antiga escola Vista Alegre, i diumenge als jardins del Castell

El passat cap de setmana es van desenvolupar a Castelldefels les Jornades sobre el tèxtil, sostenibilitat i consum responsable Dones seguint el fil. L’activitat va començar el passat 18 de juny a l’antiga escola Vista Alegre, on es va desenvolupar una trobada de dones per compartir experiències, iniciatives i propostes sobre el tèxtil i sostenibilitat. La jornada va integrar un taller de crowfunding, eines digitals per promocionar un projecte, tendències en la moda sostenible, taller d’iniciatives locals, el tèxtil i les dones al cine i el taller de “empoderament femení” a través del tèxtil.

El diumenge, 19 de juny, l’activitat es va traslladar als jardins del Castell amb una mostra dels sabers de les dones de Vista Alegre al voltant del tèxtil, el reciclatge i el consum crític i responsable acompanyada d’un vermut musical. La jornada va integrar les següents activitats: teler arbre dels desitjos, xerrada estampat, taller d’estampació per a infants, el significat dels teixits, demostració de la seda amb estampats, taller anticrisi: reinventa la teva roba, concurs Passa-Paraula del tèxtil, taller creació de bosses, taller de bijuteria reciclada, el brodat de la vida, taller de cordons per infants, taller de supervivència, taller de costumització, Fem Desfilada, dinar, música i begudes.

Veure en línia : Dones seguint el fil: Jornades sobre el tèxtil, sostenibilitat i consum responsable

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: