Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

Dones somalis lluiten per independència econòmica

dimarts 23 d'abril de 2013

Dones somalis lluiten per independència econòmica

Fa dos anys que aquesta jove somali està en el negoci, venent tota mena de productes, com sabons, xampús, llapis labials i delineadores. Ara està començant a generar ingressos decents.

"Conforme més dones joves somalis es preocupen per la seva aparença i els agrada cuidar-se, el negoci de la cosmètica creix naturalment i jo aprofito aquesta demanda", va explicar Yunis a IPS a Mogadiscio.

Yunis integra el creixent nombre de dones en aquest país, tradicionalment musulmà conservador, que obren el seu propi comerç per adquirir independència financera i créixer en estatus socioeconòmic.

En aquesta nació de la Banya d’Àfrica, fins i tot les dones amb educació estan relegades a criar els seus fills, però les actituds de la població s’estan transformant, va destacar l’activista social Hawa Dahir.

"Els temps estan canviant a Somàlia, i ara la gent és més conscient del potencial empresarial que tenen les dones, i s’accepta més que puguin jugar un paper en l’economia familiar i nacional", va explicar a IPS.

La pròpia Yunis té un títol universitari. Va estudiar infermeria però va optar per seguir el seu somni d’obrir la seva pròpia empresa.

FONT: IPS

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: