Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 16-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Formació

Dones TIC

#TICsónNostres
dimarts 9 d'abril de 2019

Dones TIC

INSCRIU-TE ARA!
Només el 2% de les dones ocupades treballen en el sector tecnològic i digital fet provocat per la manca de noies que estudien carreres tecnològiques, un 14,6% i en el cas de titulats superiors només un 3% en front al 15% dels homes.

Així és com va analitzar l’informe Dones en la Economia Digital, la presència i participació de les dones en l’educació i en l’ocupació en el sector TIC. Segons l’estudi, cada vegada són menys les joves que trien fer carreres tecnològiques.

La tendencia indica que no hi ha una millora en la presencia de les dones en estudis STEM, provocant un efecte pervers en la desigualtat laboral si la meitat de la població no es troba present en aquest sector, que cada vegada creix i demanda més professionals.

A més, en aquest sector es guanya un 20% més que a la resta i on les dones guanyen 3,1% més en càrrecs similars que en d’altres sectors.

Per això, Dones en Xarxa realitza la campanya “Noies, les TIC són nostres” per animar a que més noies joves d’entre 16 i 18 anys en el moment que han de decidir el seu futur acadèmic i professional tinguin consciència del ventall de possibilitats que té les vocacions STEM. Apunta’t a l’acte a Movistar Centre el dilluns 29 d’abril a les 19h on participaran youtubers i infuencers on parlaran sobre les seves experiències.
És per això que a més de la creació dels vídeos a la web “Noies, les TIC són nostres” visibilitzant dones referents en el sector TIC, volem convidar-vos al acte a l’auditori de Movistar Center (Carrer Fontanella, 2) el dia 29 d’abril a les 19h on participaran youtubers referents feministes i de l’àmbit digital.

Com Lula Gòmez creadora de la serie de capítols “Eres una caca” on combat per mitjà de l’humor comentaris masclistes arrelats a la societat. (intagram/ twitter).
Tambe es confirma la participació de Marta y Sara les protagonistes del canal Devermut a YouTube el qual va començar com un projecte per donar una major visibilitat al col·lectiu LGTB i actualment, continuen tenint una tasca sensibilitzadora i d’entreteniment.
Les podeu trobar també a Twitter Facebook i Instagram.

Apunta’t i no deixis escapar les altres sorpreses que tenim preparades

INSCRIU-TE ARA!

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: