Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Mercat laboral : Breus

Dos detinguts per explotar diverses dones a Las Palmas

divendres 19 d'abril de 2013

Dos detinguts per explotar diverses dones a Las Palmas

Dues persones han estat detingudes a Las Palmas de Gran Canària acusades d’explotar laboralment a diverses dones en el saló d’un domicili particular, ha informat la Prefectura Superior de Policia de Canàries.

Els detinguts mantenien a les treballadores en condicions que atemptaven contra els seus drets, no els feien cap tipus de contracte de treball, sense alta a la Seguretat Social, ni horari fix i, en la majoria dels casos, sense obtenir cap tipus de salari, s’indica en un comunicat.

La investigació va començar quan els policies van tenir coneixement que en un domicili de la ciutat de Las Palmas de Gran Canària, dues persones es dedicaven a captar dones a través d’ofertes que anunciaven a Internet a les que oferien llocs de teleoperadores.

Els ara detinguts feien una breu entrevista a les aspirants, en la que els prometien un contracte i l’alta en la Seguretat Social.

A més, procedien a la incorporació immediata, sense exigir cap tipus de formació o experiència professional.

El sou a percebre estava condicionat a la consecució d’uns objectius mínims, imposats pels ocupadors, amb la promesa d’un futur contracte laboral en funció de la productivitat aconseguida, que mai s’arribava a efectuar.

Per aquest motiu, moltes treballadores exercir la seva activitat com teleoperadores durant diversos mesos sense percebre cap retribució, ja que els responsables argumentaven estar passant dificultats econòmiques que resoldrien "com més aviat possible".

En els casos en què les treballadores no aconseguien els objectius mínims exigits, havien de fer tasques de comercials a domicili venent productes d’estètica.

Pel que fa a les treballadores, es tractava, majoritàriament, de dones amb una urgent necessitat d’ingressos econòmics.

Algunes d’elles, cansades de l’explotació de la qual estaven sent objecte, van denunciar la seva situació davant la Inspecció Provincial de Treball i Seguretat Social de Las Palmas, que va comunicar el fet a la Policia Nacional.

Veure en línia : Las Provincias

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: