Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Violència de Gènere : Breus

Dues de cada tres dones víctimes de violència masclista no denúncia

dilluns 17 de febrer de 2014

Dues de cada tres dones víctimes de violència masclista no denúncia

L’Agència de Drets Fonamentals de la UE adverteix que la veritable dimensió del problema " roman invisible a les xifres oficials , el que subratlla la necessitat d’augmentar la seva percepció" .

Dos de cada tres dones europees víctimes de violència física o sexual no acudeix a denunciar davant la policia ni cap altre servei d’assistència , segons les primeres dades d’un informe de la Unió Europea que serà difós al març. El document , realitzat per l’Agència de Drets Fonamentals de la UE (FRA), adverteix així que la veritable dimensió de la violència contra les dones "roman invisible a les xifres oficials, el que subratlla la necessitat d’augmentar la percepció d’aquest assumpte " .

L’informe, dut a terme en base als resultats d’una enquesta a 42.000 dones dels 28 països membres de la UE, serà presentat oficialment el proper 5 de març, explica la FRA des de la seva seu a Viena mitjançant un comunicat . " L’estudi de la FRA ha revelat impactants nivells de violència contra les dones al llarg de la UE", explica en aquesta nota el director de l’ agència , Morten Kjaerum.

El testimoni recollit amb aquest sondeig sobre experiències en el treball , en l’àmbit domèstic i fins i tot a internet , serveix per subratllar la "urgent necessitat" que les dones discuteixin i informin d’un problema massa comú , perquè les autoritats puguin actuar per ajudar a acabar amb la violència contra elles , indica Kjaerum . L’informe, el més ampli d’aquest tipus realitzat a la UE , serà presentat a Brussel · les durant una conferència d’alt nivell sobre la violència contra les dones .

Font: Público

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: