Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 26-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
#womanlidertic : Breus

El 31% dels empleats de Facebook són dones i només un 4% hispans

dijous 26 de juny de 2014

El 31% dels empleats de Facebook són dones i només un 4% hispans

Facebook va seguir avui els passos d’altres gegants tecnològics nord-americans com Google i Yahoo! i va publicar aquest dimecres les xifres relatives a la diversitat ètnica i de gènere dels seus empleats, dels quals només un 31% són dones i un 4%, hispans.

Els números de Facebook en aquest camp no són molt diferents als de la resta de companyies del sector: el perfil majoritari són els homes blancs i asiàtics, mentre que les dones tenen una presència sempre inferior al 40%, i la xifra de negres (no només afroamericans) i hispans és pràcticament testimonial.

Dels al voltant de 7.000 treballadors que formen la plantilla de Facebook als Estats Units, el 69% són homes i el 31% dones, mentre que per ètnies, el 57% són blancs; el 34%, asiàtics; el 4%, hispans; el 3% "de dues o més races" i el 2%, negres.

Es tracta de xifres molt similars a les que va revelar Google el passat 28 de maig, quan va publicar un gràfic en què dominaven els homes (70%) i la raça blanca (61%), mentre que només un 30% dels empleats de Google són dones i un 3%, hispans.

"A Facebook, la diversitat és essencial per aconseguir la nostra missió. Elaborem productes per connectar el món, i això vol dir que necessitem un equip que entengui i reflecteixi moltes comunitats diferents, experiències i cultures", ha indicat en un comunicat Maxine Williams, responsable global de diversitat de la major xarxa social del món.

"A Facebook ens prenem seriosament la construcció d’un entorn de treball que reflecteixi una àmplia gamma d’experiències, pensaments, geografies, edats, gèneres, orientacions sexuals, llengües, cultures i moltes altres característiques", ha reblat Williams, que va admetre que Facebook té "molta feina per fer" en aquest sentit, però ha assegurat que ja s’està treballant.

Les diferències de Facebook en referència al gènere i ètnia dels seus empleats encara augmenta més quan en lloc del total de treballadors es té en compte només a aquells que ocupen llocs relacionats amb la tecnologia, el principal camp en què l’empresa desenvolupa la seva activitat.

D’entre aquells treballadors que ocupen càrrecs tecnològics, el 85% són homes i només el 15% dones, mentre que un 53% són blancs; un 41%, asiàtics; un 3%, hispans; un 2% pertanyen a "dos o més races"; i un 1% són negres.

Veure en línia : La Vanguardia

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: