Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Violència de Gènere : Breus

El 72 % de les dones maltractades aconsegueix refer la seva vida

divendres 15 de novembre de 2013

El 72 % de les dones maltractades aconsegueix refer la seva vida

El 72 per cent de les dones víctimes de violència masclista han aconseguit refer la seva vida , segons ha assenyalat aquest dijous el secretari d’Estat de Serveis Socials i Igualtat , Juan Manuel Moreno Bonilla .

En una roda de premsa a Màlaga , Moreno Bonilla ha manifestat que "sí hi ha sortida d’aquest infern " i ha enviat un missatge de " absoluta confiança" a les dones maltractades , perquè són molts els que treballen per a " trobar una solució a aquesta situació de violència que pateixen " .

Ha indicat que " desgraciadament" el silenci i aquesta violència són " ferms aliats " , i que si es denuncia , es construeix a una societat "millor i molt més igualitària " , però per a això no ha d’existir el "silenci còmplice " de tot el seu entorn social .

El secretari d’Estat ha apuntat que en el Govern estan " molt preocupats " per aquesta situació i ha insistit que l’entorn de la dona maltractada també té " l’obligació moral de denunciar " .

En el que va d’any s’han produït un total de 44 assassinats per violència masclista , el que ha suposat que quaranta menors s’hagin quedat orfes i "marcats de per vida" , segons Moreno Bonilla .

El Govern, ha afegit , garanteix més protecció a la dona , menys impunitat al maltractador , tots els instruments al servei de la víctima i una millora en el sistema per evitar que s’incompleixin les ordres d’allunyament .

Ha recordat que s’ha reformat el Codi Penal per posar- " molt difícil" al maltractador , ja que l’assetjament , la fustigació o el matrimoni forçós són ja delictes i s’ha ampliat a cinc anys la llibertat vigilada .

Font: Levante

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: