Webs Locals

Agenda de Cerdanyola del Vallès [+]

Avui és: 19-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

PARAULES CLAU

Web local Cerdanyola del Vallès

El 8 de març, dona’t el gust i vine a sopar!

dimecres 5 de març de 2014

El 8 de març, dona't el gust i vine a sopar!

Es proposa a les dones de la ciutat la segona edició de la proposta que vol combinar l’essència reivindicativa de la jornada amb el gaudi de l’hostaleria local.

El programa “El 8 de març, dona’t el gust i vine a sopar” proposa a les dones de Cerdanyola del Vallès que aquell dia surtin a sopar i gaudeixin dels restaurants participants en aquesta iniciativa. Vagin soles, amb les amigues i els amics, la família, etcètera, tindran un 15% de descompte en la factura final de l’àpat sempre que presentin els tiquets editats a l’efecte que aquells dies publicaran la premsa local, es podran descarregar des del portal www.cerdanyola.cat i els perfils socials municipals. Un tiquet servirà per a dues persones, per la qual cosa caldrà preveure les impressions / tiquets retallats adequats si s’hi va en colla.

A banda dels tiquets, caldrà que entre les persones comensals hi hagi, com a mínim, una dona, que serà qui lliurarà els tiquets si es vol optar al descompte.

El president de la Junta Poblacional del Gremi d’Hostaleria, Antonio Castro, destaca la implicació dels restauradors de la ciutat, obrint els seus menjadors a aquesta original iniciativa. “La restauració cerdanyolenca col•labora activament en les activitats que viu la ciutadania. I com no podria ser d’una altra manera, ho fem també en els actes del 8 de març animant les dones, especialment, i també als homes, perquè gaudeixin de les nostres cuines el dissabte 8 de març”, afirma Castro.

El regidor de Promoció Econòmica, Francisco Ortiz, destaca la bona predisposició dels hostalers locals per a participar en aquesta iniciativa, enguany en segona edició. “Tenim una hostaleria compromesa amb la ciutat, sensible a les noves propostes. L’any passat crearem junts el programa, que esdevingué un èxit, i aquest any el repetim, millorat, perquè més dones en participin. Animo la ciutadania, en general, i les dones en particular, perquè el facin seu”, explica Ortiz.

L’alcaldessa, Carme Carmona, responsable al govern local de la regidoria de dona i polítiques d’igualtat, encoratja totes les dones perquè gaudeixin del programa “El 8 de març, dona’t el gust i vine a sopar”. “És un acte amb forta càrrega simbòlica, perquè aquell dia moltes dones sortiran i faran seus els restaurants. Serà una nit amb matisos lúdics, pel que implica l’acte del sopar amb colles d’amigues i amics, i també econòmics, perquè treballaran els nostres restauradors”, exposa.

El programa “El 8 de març, dona’t el gust i vine a sopar” el coorganitzen el Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Restaurants participants en aquest iniciativa:
Los Abetos
El Racó de la plaça
Cinnamon
La Tasca de l’Enric
Bar Grau
Capicua
Can Vidal
Pizzeria Via Canna
Tast & Gust
Viejo Roble
Pizzeria Sole Rossonero

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: