Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 12-12-2018
>
<
Desembre'18
llmamejovessum
2627282930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Violència de Gènere : Breus

El 80 % de les dones assassinades per les seves parelles no havien denunciat

dijous 12 de desembre de 2013

El 80 % de les dones assassinades per les seves parelles no havien denunciat

El 80 % de les dones assassinades no havien denunciat al seu maltractador . D’altra banda, el 75 % de les dones víctimes de violència de gènere que prenen la decisió de denunciar desconeixen el procés judicial a què s’enfronten , segons els últims estudis realitzats pel Consell General del Poder Judicial i la Universitat de Sevilla . Per reduir aquest desconeixement , la Conselleria de Justícia i Interior ha elaborat una guia divulgativa per informar i acompanyar a les dones víctimes de violència de gènere en tot el procés judicial i contribuir així a trencar la por a denunciar .

La guia ha estat presentada a Almeria per la directora general de Violència de Gènere i Assistència a Víctimes de la Conselleria de Justícia i Interior , Encarnación Aguilar , i la delegada del Govern , Sonia Ferrer , que han posat de manifest que en el 90% de els casos les dones renuncien a continuar el procediment iniciat després de la denúncia .

Encarnació Aguilar ha assenyalat que " es pretén amb aquesta iniciativa superar la dificultat de moltes dones víctimes de violència de gènere per desenvolupar-se en l’àmbit de la Justícia per la seva ignorància respecte als termes jurídics ia la pròpia complexitat dels processos " . Segons la seva opinió , "és un instrument més que aporta el Govern andalús a les víctimes perquè puguin recolzar-se i afrontar la seva sortida d’una situació de violència i prendre consciència que no estan soles" .

Així mateix , ha destacat que la guia pretén ser un material de suport a les víctimes per facilitar-los la comprensió del recorregut judicial i proporcionar informació bàsica i essencial sobre cadascun dels moments i tràmits del procediment que s’obre després de la denúncia , per tal de que cada dona prengui la decisió que més s’ajusti a les necessitats i interessos presents i futurs d’ella i de les seves filles i fills .

(...)

Veure en línia : Ideal

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: