Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Prostitució : Breus

El 90% de les dones que exerceixen la prostitució no té cobertura sanitària [Castella-la Manxa]

dilluns 29 de setembre de 2014

El 90% de les dones que exerceixen la prostitució no té cobertura sanitària [Castella-la Manxa]

Metges del Món ha alertat que el 90 per cent de les dones que exerceixen la prostitució a Castella-la Manxa, regió que concentra el 80 per cent dels prostíbuls que hi ha a Espanya, són immigrants sense permís de residència que no tenen cap tipus de cobertura sanitària.

Així ho ha indicat a Europa Press la responsable regional de Metges del Món, Idoia Ugarte, després que en l’última setmana aquesta organització, al costat de la Universitat de Castella-la Manxa i l’Institut de la Dona, celebrés una jornada a Toledo amb motiu de la celebració del Dia Internacional de lluita contra l’explotació sexual i la tracta de persones que es commemora el 23 de setembre.

Ugarte ha explicat que aquestes dones, cada vegada més joves i la majoria procedents de la República Dominicana, Paraguai i Romania, pateixen lesions, malalties de transmissió sexual, embarassos no desitjats que deriven en avortaments clandestins, patologies emocionals i intents de suïcidi. Així ho comproven els tècnics d’aquesta organització que treballen amb aquest col · lectiu, per mitjà d’un projecte d’educació per a la salut finançat per l’Institut de la Dona de Castella-la Manxa.

De la mateixa manera, ha denunciat que en quedar aquestes dones fora de la cobertura sanitària, després de la decisió del Govern del PP de retirar aquesta assistència, s’ha perdut el potencial que tenen els professionals dels serveis sanitaris per identificar casos de violència de gènere i per tenir un registre de quantes dones poden estar en aquesta situació. Segons el parer de la responsable regional de Metges del Món, si Castella-la Manxa concentra el 80 per cent dels prostíbuls que hi ha al país, segons dades de la Guàrdia Civil, és perquè «hi ha demanda».

I és que la Comissió d’Investigació de Maltractaments a Dones, constituïda al Congrés dels Diputats, va determinar que el 40 per cent dels homes d’entre 17 i 60 anys van a la prostitució i un alt percentatge d’ells és conscient que el 90 per cent d’aquestes dones estan exercint la prostitució en contra de la seva voluntat.

Veure en línia : La tribuna de Ciudad Real

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: