Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 27-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Comunicació : Breus

El CAC recomana a TV3 que no tracti la prostitució com una professió

dilluns 12 de maig de 2014

El CAC recomana a TV3 que no tracti la prostitució com una professió

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) ha demanat a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que en els informatius de TV3 i el 3/24 no s’abordi la prostitució com si fos una professió, després de rebre tres queixes per una notícia emesa el 21 i 22 de febrer d’aquest any sobre un curs de formació de prostitutes.

El CAC va aprovar el 9 d’abril un acord en el qual recorda a la CCMA la necessitat d’extremar la precaució en el tractament informatiu de temes especialment sensibles, com ara el de la prostitució, tenint en compte que "es poden afectar aspectes relatius a la dignitat humana", i demana rigor en aquest tipus d’informacions, ha informat aquest dilluns en un comunicat.

Després d’analitzar la notícia sobre el curs de formació de prostitutes, el CAC ha conclòs que s’oferia una visió "farcida d’elements que es contraposen": d’una banda, aportava elements que normalitzaven la prostitució i, de l’altra, es presentava l’activitat com a no homologable a una professió.

La veu en ’off’ de la notícia que s’ha emès al 3/24 s’assenyalava que "moltes de les dones que participen en els cursos poden ser víctimes d’explotació sexual, però moltes més exerceixen la prostitució lliurement", cosa que pot donar a entendre que, quantitativament, són majoria les dones que exerceixen la prostitució per decisió pròpia.

En relació amb la peça informativa sobre el mateix assumpte emesa a l’informatiu de TV3, el CAC conclou que va limitar les intervencions de testimonis a dues dones que afirmaven exercir la prostitució de manera lliure i que defensaven la professionalització: "Però una d’elles apareixia amb la identitat oculta, cosa que posa de manifest el caràcter no homologable de la prostitució a una professió".

A més, en la informació tot just es matisava l’existència de dones forçades a prostituir-se, per la qual cosa el discurs principal se centrava en el tractament de la prostitució com una professió lliurement elegida.

Font: NacióDigital

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: