Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Política : Breus

El CGPJ encarrega a dues dones, una progressista i una altra conservadora , el seu informe sobre la reforma de l’avortament

dijous 23 de gener de 2014

El CGPJ encarrega a dues dones, una progressista i una altra conservadora , el seu informe sobre la reforma de l'avortament

El Consell General del Poder Judicial ( CGPJ ) ha designat dos vocals com a ponents de l’informe de caràcter consultiu que ha d’elaborar sobre l’avantprojecte de Llei Orgànica de Protecció de la Vida del Concebut i dels Drets de la Dona Embarassada . Es tracta de dues dones i de molt diferent tendència , la membre de la conservadora Associació Professional de la Magistratura ( APM ) Carmen Llombart i l’advocada progressista Pilar Sepúlveda .

Així ho han assenyalat aquest dimecres fonts de l’òrgan de govern dels jutges , que precisen que l’Avantprojecte va arribar fa uns dies a aquest òrgan i que ha estat la Comissió Permanent la qual ha designat les ponents , que ja estan treballant sobre aquest assumpte.

Probablement no donarà temps a tenir llest l’informe per al proper Ple, assenyalat per al pròxim 31 de gener, si bé el president del Consell , Carlos Lemes , ha expressat el seu interès en que aquest document sí pugui obtenir el plàcet de la majoria de vocals d’aquest òrgan per al plenari de l’últim divendres del mes de febrer .

Un cop les ponents elaborin el seu esborrany , aquest serà traslladat a la resta de vocals perquè el coneguin i puguin afegir els seus suggeriments de cara al debat en el Ple , que és l’òrgan que concretarà el seu contingut .

Possibles divergències

En el cas que les dues ponents no es posin d’ acord amb la seva anàlisi de l’Avantprojecte governamental , cosa que podria ser probable donat el diferent perfil de les triades , hi ha la possibilitat que acabin manant dues propostes diferents a la resta de companys .

Una altra possibilitat , si coincidissin en part de l’informe , és assenyalar aquesta discrepància concreta abans del debat a la resta dels seus companys .

Font: ElMundo

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: