Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Emprenedores : Breus

El COI vol més dones directives

dimarts 21 de febrer de 2012

El COI vol més dones directives

El Comitè Olímpic Internacional (COI) vol que hi hagi més dones presents en llocs de responsabilitat del món esportiu. En la clausura de la cinquena conferència mundial sobre Dona i Esport el comitè ha fet una crida perquè es potenciï la participació de la dona en els llocs de direcció tant dels comitès olímpics nacionals com de les federacions esportives, ja que el percentatge és encara minoritari o inexistent.

En la conferència, celebrada a Califòrnia, més de 800 delegats de 135 països, entre els que va estar la vicepresidenta primera del Comitè Olímpic Espanyol, Theresa Zabell, van signar la Declaració de Los Angeles, document amb recomanacions per promoure la igualtat de gènere a través del esport i utilitzar-lo com eina per millorar la qualitat de vida de les dones.

La cooperació entre organitzacions i institucions, especialment amb organitzacions de Nacions Unides, és un altre dels punts inclosos en la declaració, que considera un èxit que la participació en els Jocs Olímpics de Londres 2012 hagi d’estar repartida gairebé al 50% entre homes i dones . En la declaració es commina els comitès olímpics nacionals a participar en els Jocs Olímpics tant amb representació masculina com femenina, ja que encara hi ha algun comitè que no ha estat representat per dones en la història dels Jocs.

Veure en línia : El País

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: