Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-01-2019
>
<
Gener'19
llmamejovessum
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Política : Breus

El Congrés decidirà amb vot secret si demana retirar la reforma de l’avortament

dilluns 10 de febrer de 2014

El Congrés decidirà amb vot secret si demana retirar la reforma de l'avortament

El Ple del Congrés es pronunciarà dimarts, amb vot secret , sobre la proposició del Grup Socialista que demana la retirada de l’avantprojecte presentat pel Govern per a la reforma de la legislació sobre la interrupció voluntària de l’ embaràs .

El debat i votació d’aquesta iniciativa forma part de la " ofensiva" parlamentària que els socialistes han plantejat per a aquesta setmana contra la modificació de la llei de l’avortament , amb tres preguntes al Govern en el Ple del Senat aquest mateix dia i una altra en el Ple del Congrés el dimecres.

Els diputats votaran la proposició no de llei esmentada en urna amb papereta , una vegada que els socialistes formalitzaran una petició en aquest sentit dirigida al president del Congrés , Jesús Posada , el 6 de febrer passat .

Segons l’article 85.1 del reglament de la cambra baixa , " la votació serà pública per crida o secreta quan així ho exigeixi aquest Reglament o ho demanin dos grups parlamentaris o una cinquena part dels diputats o dels membres de la comissió" , sempre que no es tracti d’un procediment legislatiu .

Els socialistes pretenen així facilitar que els diputats del PP que s’han manifestat disconformes amb la reforma puguin expressar-se " en llibertat" .

També el dimarts, Esquerra Plural demanarà la retirada de l’avantprojecte amb una moció al Ple del Congrés , i Entesa preguntarà a l’Executiu per aquest assumpte en el Ple del Senat .

(...) Font: ElMundo

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: