Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-01-2019
>
<
Gener'19
llmamejovessum
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Prostitució : Breus

El Congrés insta el Govern a protegir les víctimes de tràfic de dones

divendres 13 de desembre de 2013

El Congrés insta el Govern a protegir les víctimes de tràfic de dones

La Comissió d’Ocupació i Seguretat Social del Congrés dels Diputats va aprovar per unanimitat aquest dimecres una iniciativa en la qual insta el Govern a continuar amb els treballs ja iniciats i dirigits a la protecció de les víctimes de tràfic d’éssers humans , així com a millorar la persecució d’aquest greu delicte , d’acord amb la directiva europea de 2011 a la matèria . Es tracta d’una proposició no de llei que va tirar endavant gràcies a un pacte entre PP i PSOE , a instàncies dels socialistes , i que posteriorment van donar suport la resta de grups parlamentaris .

L’encarregada de defensar la iniciativa del PSOE va ser Mariví Monteserín , que ha subratllat la importància de la mateixa davant de la tracta d’éssers humans amb fins d’explotació laboral , per exemple , al sector de la construcció , en l’agricultura , en el servei domèstic , en el sector tèxtil o fins i tot en la mendicitat o , en altres casos , sobre el tràfic d’éssers humans amb fins d’explotació sexual , com es va tractar a la Comissió d’Igualtat del 27 de febrer d’aquest any .

Segons va defensar la socialista Mariví Monteserín , el tràfic d’éssers humans , com diu la directiva europea , és un delicte greu , comès sovint dins del marc de la delinqüència organitzada , el que constitueix una greu violació dels drets fonamentals dins del marc de la Unió Europea . En aquest context va recordar els centenars de persones a Bangladesh que van morir treballant explotats en empreses tèxtils .

(...)

Font: Público.es

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: