Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Prostitució : Breus

El Congrés insta el Govern a protegir les víctimes de tràfic de dones

divendres 13 de desembre de 2013

El Congrés insta el Govern a protegir les víctimes de tràfic de dones

La Comissió d’Ocupació i Seguretat Social del Congrés dels Diputats va aprovar per unanimitat aquest dimecres una iniciativa en la qual insta el Govern a continuar amb els treballs ja iniciats i dirigits a la protecció de les víctimes de tràfic d’éssers humans , així com a millorar la persecució d’aquest greu delicte , d’acord amb la directiva europea de 2011 a la matèria . Es tracta d’una proposició no de llei que va tirar endavant gràcies a un pacte entre PP i PSOE , a instàncies dels socialistes , i que posteriorment van donar suport la resta de grups parlamentaris .

L’encarregada de defensar la iniciativa del PSOE va ser Mariví Monteserín , que ha subratllat la importància de la mateixa davant de la tracta d’éssers humans amb fins d’explotació laboral , per exemple , al sector de la construcció , en l’agricultura , en el servei domèstic , en el sector tèxtil o fins i tot en la mendicitat o , en altres casos , sobre el tràfic d’éssers humans amb fins d’explotació sexual , com es va tractar a la Comissió d’Igualtat del 27 de febrer d’aquest any .

Segons va defensar la socialista Mariví Monteserín , el tràfic d’éssers humans , com diu la directiva europea , és un delicte greu , comès sovint dins del marc de la delinqüència organitzada , el que constitueix una greu violació dels drets fonamentals dins del marc de la Unió Europea . En aquest context va recordar els centenars de persones a Bangladesh que van morir treballant explotats en empreses tèxtils .

(...)

Font: Público.es

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: