Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Comunicació : Breus

El curt francès que desemmascara el maltractament cap a les dones

divendres 14 de febrer de 2014

El curt francès que desemmascara el maltractament cap a les dones

L’exercici de reflexió comença imaginant una realitat diametralment oposada a la que veiem cada dia , i allà radica tant la simplicitat com la força del curt cinematogràfic .

" Majoria oprimida " és un curt de l’actriu , guionista i directora francesa Eléonore Pourriat qui ha dibuixat en el curtmetratge una quotidianitat en la qual les dones ocupen el lloc d’importància en tots els ordres de la vida .

El protagonista és un home que camina amb bicicleta -perquè les actuacions són per a les dones- s’encarrega de la criança del fill -perquè les dones treballaran - i pateix els " piropos " per vestir-se de manera provocativa -perquè les dones es diverteixen cridant grolleries als homes- en aquesta imaginària realitat feminista .

Encara que per TN.com es tracti només d’un curt que va trigar 4 anys a viralizarse , es tracta d’una producció amb alt contingut social , molt important per entendre el problema de les societats sexistes actuals .

L’autora va explicar que la inspiració per aquest film van ser els 40 anys de la seva vida . Pourriat explicar per què hauria de ser d’interès generalitzat : "Perquè els drets de les dones estan en perill a tot el món , fins i tot en països com França o Espanya . A França , les actituds estan convertint en molt conservadores i sembla que retrocedeixen , amb el matrimoni gai i la teoria del pseudogénero . És la veu de la gent atemorida . la por els fa imaginar que volem aniquilar les diferències entre homes i dones . Però els homes sempre tindran penis i les dones vagina ! És el clàssic por a la castració " .

Font:Diarioregistrado.com

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: