Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

El dalai-lama diu que el seu successor podria ser una dona

dijous 13 de juny de 2013

El dalai-lama diu que el seu successor podria ser una dona

El dalai-lama, líder espiritual tibetà, va dir, en l’inici d’una gira de deu dies per Austràlia, que el seu successor podria ser una dona i que les dones tenen les qualitats necessàries per exercir de líders.

"Si les circumstàncies són tals que una dona dalai lama resulta més útil, després automàticament vindrà una dona dalai lama", ha dit en roda de premsa a Sydney.

El líder espiritual tibetà a l’exili, de 77 anys, va assegurar que el món pateix una "crisi moral" de desigualtat i patiment, pel que ha destacat la necessitat de trobar líders que incorporin compassió als seus càrrecs.

"En aquest sentit, les dones tenen més potencial (...) tenen més sensibilitat cap al benestar dels altres", va assegurar Tenzin Gyatso, el catorzè dalai lama.

"En el meu propi cas, el meu pare tenia prou mal caràcter. En algunes ocasions vaig rebre alguns cops. Però la meva mare era meravellosament compassiva", ha afegit.

El dalai lama va fer aquestes declaracions després que la primera ministra australiana, Julia Gillard, acusés l’oposició conservadora de "comportaments misògins" i de promoure polítiques que marginen a les dones.

El dalai-lama, premi Nobel de la Pau que viu exiliat a l’Índia des de 1959, va iniciar una gira per Austràlia on té previst donar conferències a Sydney, Melbourne, Adelaida i Darwin.

Font: Heraldo

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: