Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Salut : Breus

El debat per la reforma de la llei de l’avortament arriba al Parlament Europeu

dimecres 15 de gener de 2014

El debat per la reforma de la llei de l'avortament arriba al Parlament Europeu

El debat sobre la futura llei de l’avortament espanyola arriba a Europa . Aquest dijous el Parlament Europeu tractarà en la sessió plenària la reforma que impulsa el ministre de Justícia , Alberto Ruiz - Gallardón , com a segon assumpte en l’ordre del dia , sota el títol " No discriminació en els drets sexuals i reproductius " . La discussió sorgeix per la iniciativa dels socialistes espanyols , que ja havien expressat la seva intenció de portar el tema de l’avortament a Europa, on predominen les lleis de terminis .

El rebuig de la reforma de la llei de l’avortament del Govern ja havia traspassat fronteres , amb declaracions com les de la ministra francesa d’Igualtat , Najat Vallaud - Belkacem , que mostrava una " profunda preocupació " pel que qualificava com un " retrocés" en els drets de les dones . Ara , a més de les diferències dins del Partit Popular respecte al tema , el Govern de Mariano Rajoy escoltarà les valoracions dels eurodiputats .

De moment , ja hi ha una carta elaborada pel president de la Comissió dels Drets de la Dona a l’Eurocambra , Mikael Gustafsson , contra la Llei Orgànica per a la Protecció de la Vida del Concebut i dels Drets de la Dona Embarassada , que exclou el supòsit de malformacions en el fetus , una de les mesures més controvertides . Gustafsson demana la signatura dels diputats de l’Eurocambra per oferir una resposta conjunta , ja que el debat al Parlament no té en aquest cas de votació i de resolució .

(...)

Font: Eldiario.es

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: