Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
#womanlidertic : Breus

El Dia de les Noies en les TIC

divendres 26 d'abril de 2013

El Dia de les Noies en les TIC

El quart dijous d’abril se celebra arreu del món el Dia de les Noies en les TIC (Girls in ICT Day). Un dia pensat perquè les entitats, els governs i les empreses s’impliquin en difondre les oportunitats que poden oferir les TIC a adolescents i estudiants universitàries per a la seva carrera professional. Els llocs de treball del present i del futur estan i estaran estretament relacionats amb els avanços tècnics. De fet, es calcula que en pocs anys hi haurà 800.000 llocs de treball vacants relacionats amb les TIC. En canvi, mentre els treballs digitals creixen a Europa (en un 3% cada any durant la crisi), el nombre de nous graduats en noves tecnologies i altres treballadors qualificats en TIC s’està reduint.

Des de diferents organismes i institucions s’estan fent esforços per promoure les carreres en TIC entre el jovent. El Dia de les Noies en les TIC n’és un exemple que, a més a més, se centra en les joves, que en aquest tipus carreres continuen sent una minoria. Apropar les carreres informàtiques a les dones i trencar la bretxa de gènere en el sector de la tecnologia i de l’enginyeria és, doncs, un gran repte.

El Dia de les Noies en les TIC és una iniciativa de la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU), organisme especialitzat de les Nacions Unides per a les TIC. Amb aquesta campanya vol crear un ambient global que animi i impulsi les joves a considerar carreres en el creixent camp de les TIC.

FONT: ICD

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: