Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
#womanlidertic : Breus

El Dia de les Noies en les TIC

divendres 26 d'abril de 2013

El Dia de les Noies en les TIC

El quart dijous d’abril se celebra arreu del món el Dia de les Noies en les TIC (Girls in ICT Day). Un dia pensat perquè les entitats, els governs i les empreses s’impliquin en difondre les oportunitats que poden oferir les TIC a adolescents i estudiants universitàries per a la seva carrera professional. Els llocs de treball del present i del futur estan i estaran estretament relacionats amb els avanços tècnics. De fet, es calcula que en pocs anys hi haurà 800.000 llocs de treball vacants relacionats amb les TIC. En canvi, mentre els treballs digitals creixen a Europa (en un 3% cada any durant la crisi), el nombre de nous graduats en noves tecnologies i altres treballadors qualificats en TIC s’està reduint.

Des de diferents organismes i institucions s’estan fent esforços per promoure les carreres en TIC entre el jovent. El Dia de les Noies en les TIC n’és un exemple que, a més a més, se centra en les joves, que en aquest tipus carreres continuen sent una minoria. Apropar les carreres informàtiques a les dones i trencar la bretxa de gènere en el sector de la tecnologia i de l’enginyeria és, doncs, un gran repte.

El Dia de les Noies en les TIC és una iniciativa de la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU), organisme especialitzat de les Nacions Unides per a les TIC. Amb aquesta campanya vol crear un ambient global que animi i impulsi les joves a considerar carreres en el creixent camp de les TIC.

FONT: ICD

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: