Webs Locals

Agenda de Castelldefels [+]

Avui és: 19-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Web local Castelldefels

El Futbol Sala Femení Castelldefels aposta per la igualtat

divendres 30 de setembre de 2011

El Futbol Sala Femení Castelldefels aposta per la igualtat

El pavelló municipal de Can Roca va acollir el 24 de setembre l’acte de presentació dels equips del club de Futbol Sala Castelldefels. L’acte va començar amb la posada en escena a la pista de tots els equips integrants de l’entitat, un total de 13, i va continuar amb la presentació individual de cadascuna de les jugadores que formen el primer equip femení del club.

Acabades les presentacions, la capitana de l’equip va llegir un manifest en favor de la igualtat de gènere en el món de l’esport. El FSF Castelldefels està treballant un projecte social favorable a la igualtat de les dones, utilitzant l’esport com a “eina sociabilitzadora”.

En acabar la lectura del manifest, les jugadores del FSF Castelldefels varen llençar a la graderia, on es va desplegar un mosaic amb els colors groc i blau de l’entitat, samarretes amb el lema del projecte, “El futbol sala no és una qüestió de pilotes”.

En acabar els actes protocol·laris de presentació es van disputar quatre partits de futbol sala amistosos entre els equips femenins del FSF i els del club convidat a l’acte, el San Viator 78 de Saragossa. El partit entre els primers equips de les dues entitats, rivals a la lliga de Segona Divisió Nacional de la RFEF que començarà el dia 1 d’octubre, va acabar amb la victòria de les noies locals per un resultat de 4 gols a 2.

“No és qüestió de pilotes”

Aquest és el contingut del manifest del Futbol Sala Femení
Castelldefels:

«Per aquesta temporada 2011-2012, els qui formem part del Futbol Sala Femení Castelldefels ens hem marcat el compromís de treballar per la igualtat d’oportunitats de les dones dins de l’esport.

«Per això les persones que formem part del Club treballarem diàriament en el foment d’aquesta desigualtat que malauradament està a l’ordre del dia, i per aquest motiu, ens comprometem a:

· Evitar estereotips sexistes i fomentar un llenguatge d’igualtat dins del nostre entorn esportiu i social.

· Tenir cura en l’educació dels nostres alumnes de l’escola de futbol sala per situar-los dins d’un marc d’igualtat entre nens i nenes al món de l’esport i la vida.

· Treballar per la igualtat d’oportunitats de les nostres jugadores intentant equipar-les al nivell dels seus homòlegs masculins.

· Fomentar la transversalitat dins dels càrrecs de responsabilitat del club mitjançant la incorporació de dones a la directiva i incorporant-les a les diferents seccions del club.

«Recordeu: El Futbol Sala no és qüestió de PILOTES

«Com a capitana del primer equip i en representació de totes les meves companyes, ens agradaria que tots fóssiu partícips d’aquesta iniciativa i que us animéssiu a col·laborar amb nosaltres.»

Veure en línia : www.elcastell.org

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: