Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Violència de Gènere : Breus

El Govern es planteja revisar la llei contra la violència de gènere

dijous 27 de març de 2014

El Govern es planteja revisar la llei contra la violència de gènere

La ministra de Sanitat, Ana Mato, es reuneix avui amb la presidenta de l’Observatori contra la Violència de Gènere per estudiar mesures que permetin fer front al repunt de víctimes en el que portem d’any. El Govern defensa que cal reforçar la protecció de les víctimes i augmentar el control sobre els maltractadors.

La llei integral contra la violència de gènere compleix al desembre 10 anys i el govern és partidari de plantejar la seva revisió. Segons fonts del ministeri, és possible que en aquesta primera reunió Ana Mato i la presidenta de l’Observatori Angeles Carmona, analitzin ia la possibilitat de realitzar una avaluació de la norma, per detectar quins són els problemes de la seva aplicació i veure quins aspectes no estan funcionant bé.

Fa uns dies , en un article a la premsa l’expresident Zapatero es mostrava favorable al fet que el parlament avalués els resultats de la llei , demanant l’opinió d’experts i d’associacions de dones, i a partir d’aquí, introduir les modicifcaciones oportunes. Davant l’alarmant repunt dels assassinats masclistes, la ministra Mato plantejarà també a Carmona, la necessitat de reforçar la protecció de les víctimes i buscar mecanismes de control i vigilància del maltractador.

Font: CadenaSER

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: