Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Violència de Gènere : Breus

El Govern no adopta grans mesures per lluitar contra la violència de gènere

dimecres 9 d'abril de 2014

El Govern no adopta grans mesures per lluitar contra la violència de gènere

La cimera ministerial Mato, Fernández Díaz i Gallardón va acabar amb l’anunci de mesures policials i judicials per millorar la protecció de la víctima però que no tenen dotació pressupostària. Es tracta d’actuacions per reorganitzar els recursos existents i per millorar la coordinació. Entre les més importants: garantir la presència de policies experts en violència de gènere en totes les comissaries però sense implicar un augment del nombre d’efectius; obligar els jutges a pronunciar d’ofici sobre les mesures civils de protecció dels menors i ampliar les competències dels jutjats especialitzats sobre l’incompliment de l’allunyament.

No hi haurà una major dotació policial contra la violència de gènere però sí una reorganització dels efectius . D’aquesta manera el Govern diu que garantirà la presència d’agents especialitzats en totes les comissaries i llocs de la Guàrdia Civil .

Policies que disposaran d’un nou qüestionari per avaluar el risc de la víctima amb la incorporació de dades sobre la seva vulnerabilitat . I que hauran de revisar cada dos o tres mesos la situació de les 46.000 víctimes que no revesteixen gravetat per comprovar si el risc ha empitjorat . Es crearà un grup de treball per dissenyar plans personalitzats de protecció .

A més sobre els jutges recaurà la responsabilitat de concedir la custòdia compartida o el règim de visites dels fills a un maltractador . Estaran obligats a pronunciar d’ofici sobre la protecció dels menors . Es reforçarà l’especialització dels jutges i dels equips psicosocials .

Els jutjats de violència assumiran la instrucció de nous delictes com l’incompliment de l’allunyament , el ciberassetjament o delictes contra la intimitat . Dins l’Estatut de la Víctima , s’estudiaran mesures per evitar la victimització secundària amb l’objectiu que la maltractada no hagi de declarar més vegades de les necessàries . I la víctima serà informada sobre els canvis en la situació penitenciària del seu maltractador .

Són totes elles mesures de cost zero , sense dotació pressupostària que han estudiat aquesta tarda els tres ministres i que ni Mato , ni Fernández Díaz ni Gallardón han explicat . Dels acords de la reunió s’ha informat amb un comunicat de premsa.

CadenaSER

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: