Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Comunicació : Breus

El Govern no ha implantat encara les seves mesures contra la violència de gènere

dimarts 2 de setembre de 2014

El Govern no ha implantat encara les seves mesures contra la violència de gènere

Cap de les mesures importants que es van aprovar en la trobada interministerial per lluitar contra la violència de gènere s’ha posat en marxa. Encara no està garantida la presència d’un agent especialitzat en totes les comosarías de la Policia Nacional i casernes de la Guarcia Civil. Tampoc està implantat el nou formulari policial que revisarà la valoració de risc de les víctimes amb l’objectiu de millorar la seva protecció. Un nou qüestionari que introdueix dades sobre la situació laboral de la maltractada i del seu agressor, factors de vulnerabilitat com la discapacitat, ser menor d’edat o tenir fills menors al seu càrrec.

Hi ha altres mesures que es van anunciar a la cimera ministerial del 7 que abril que portarà fins i tot més temps posar-les en marxa perquè requereixen canvis legals. Per exemple, l’ampliació de competències dels jutjats especialitzats de violència sobre la dona va inclosa en la reforma del Codi Penal. Així que caldrà esperar a l’entrada en vigor del nou Codi Penal perquè aquests jutjats puguin processar els maltractadors que incompleixin l’ordre d’allunyament o instrueixin els delictes contra la intimitat, l’honor o la imatge de la víctima de violència.

També es retarda un altre dels avenços anunciats a l’abril relacionat amb les mesures civils quan hi hagi fills menors d’edat. Els jutges estan obligats a pronunciar d’ofici sobre la convenciencia de retirar la custòdia o el règim de visites al pare maltractador. Aquesta obligació es durà a terme a través de la Llei de Protecció a la Infància i l’Estatut Jurídic de la víctima, projectes tots dos encara en tramitació. El mateix passa amb la possibilitat que tindran les maltractades de recórrer la concessió dels beneficis i permisos penitenciaris als seus agressors a la presó.

CadenaSER

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: