Webs Locals

Agenda de Rubí [+]

Avui és: 21-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Web local Rubí

El llibre d’Isabel Allende “De amor y de sombra” centra el club de lectura “La veu de les dones”

dilluns 19 de desembre de 2011

El llibre d'Isabel Allende “De amor y de sombra” centra el club de lectura “La veu de les dones”

El club de lectura La veu de les dones, que aplega 17 participants, tanca l’any treballant el llibre De amor y de sombra d’Isabel Allende. El grup es reuneix dues vegades cada mes a la Biblioteca Mestre Martí Tauler per posar en comú les conclusions de les lectures que, des del setembre, repassen històries de dones en moments històrics importants.

A les trobades, conduïdes per Gracia Pérez, els assistents aprofundeixen en les lectures proposades i després fan tertúlia sobre els aspectes que més els han cridat l’atenció dels llibres. Tot i ser un espai obert a tothom, les 17 participants al club són totes dones.

Actualment les reflexions giren al voltant del llibre d’Isabel Allende De amor y de sombra, una història que té lloc a Xile als inicis de la dictadura del general Augusto Pinochet. Per a les dones que assisteixen al club, aquesta és una bona oportunitat per fer una lectura més enriquidora dels llibres, a través de l’anàlisi dels personatges i la posada en comú de les idees que vol transmetre l’autor. Un cop han llegit l’obra, els assistents redacten una carta dirigida a la mateixa on aboquen totes les seves conclusions i els sentiment que han experimentat durant la lectura.

El club de lectura La veu de les dones s’allargarà fins a l’estiu a la Biblioteca Mestre Martí Tauler.

Veure en línia : Ràdio Rubí

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: