Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Esports : Breus

El món del Karting és emocionant i no és exclusiu dels homes.

dilluns 3 d'octubre de 2016

 El món del Karting és emocionant i no és exclusiu dels homes.

"Velocitat, competició, treball en equip, adrenalina, són trets associats al gènere masculí; sempre veiem el futbol en mans dels homes, les carreres en mans dels homes, sembla que l’esport i sobre tot vinculat al motor sigui exclusiu dels homes!. Només veiem noies guapíssimes donant premis, mostrant el seu cos per anunciar cotxes, pilots, com a hostesses.

A les nostres instal·lacions s’apropen molts més homes que dones, el que denota que és cert. En aquest món tan emocionant encara no hem trencat barreres i nosaltres estem disposats a fer-ho.

D’un temps cap aquí hem anat veient com més i més dones obren la porta i orgulloses venen a posar-se el casc, aferrar-se el cinturó i sentir la velocitat d’aquest esport tan interessant.

Són elles mateixes les que ens demanen carreres i que estimulem més al gènere femení per poder tenir més companyes i crear un hàbit i afició.

Hi ha casos de dones inspiradores que els hi encanta aquest món, dones que s’han associat com al Regne Unit “The British Women Racing Drivers Club” o a Galícia les dones que organitzen el campionat “Copa Dss Girls”.

Volem fer coses, organitzar carreres, celebrar el dia de la dona amb una bona carrera de dones i per això necessitem pilotes. Cada dimarts és el dia de la dona a Tarraco Karting, sessions a 10 €. T’esperem per que entrenis; vina, prova i si et ve de gust comentant-s’ho per que t’apuntem a una llista de creació d’un nou grup de dones a Tarraco karting. T’atreveixes?

El món del Karting és emocionant i no és exclusiu dels homes.

Tarraco Karting és una empresa d’esport situada al Polígon Francolí. Tenen la primera pista outdoor-indoor de Catalunya, un circuit que transcorre per interior i exterior amb un traçat pensat per passar-s’ho en gran."

Veure en línia : TARRACO KARTING

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: