Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 13-11-2018
>
<
Novembre'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
Internacional

El món té gairebé 500 milions de dones en condició d’analfabetisme

dilluns 9 de setembre de 2013

El món té gairebé 500 milions de dones en condició d'analfabetisme

Al món hi ha prop de 500 milions de dones en condició d’analfabetisme, i el nombre total d’adults analfabets pot arribar als 710 milions de persones el 2015 si la comunitat internacional no realitza els progressos necessaris per evitar-ho. Amb motiu de celebrar aquest diumenge el Dia Internacional de l’Alfabetització, l’ONG Desenvolupament InteRed ha volgut recordar que aquestes xifres demostren que l’alfabetització per a totes les persones segueix sent "un objectiu incomplert". Aquesta ONG ha destacat que el col · lectiu femení, que constitueix el 70% de la població mundial que està sota els llindars de la pobresa, suposa el major nombre de persones que no poden accedir a la lectura i l’escriptura.

Segons dades de la Unesco, al món hi ha un total de 495.360.000 dones en condició d’analfabetisme i 36.180.000 nenes sense escolaritzar. Les famílies pobres, especialment de zones rurals, i les actituds masclistes marquen la bretxa de l’escolarització, segons InteRed. Al ritme actual és "poc probable" que s’arribi a la meta d’aconseguir un ensenyament primari universal per 2015-destaca aquesta associació-tot i que la Declaració Universal de Drets Humans, la Convenció sobre els Drets de l’Infant i els Objectius de Desenvolupament per el Mil · lenni de l’ONU proclamen el dret a l’ensenyament primari, gratuït i obligatori i l’eradicació de l’analfabetisme per a aquest any. InteRed treballa en l’actualitat, entre altres projectes, a Bolívia, cofinançat per l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID), en educació bàsica gratuïta, de qualitat i inclusiva, especialment nenes i dones indígenes de zones rurals.

Fonts: EFE/20Minutos

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: