Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Emprenedores : Breus

El nombre de dones emprenedores es redueix el 2012 , així com el nivell de formació específica per emprendre

dilluns 25 de novembre de 2013

El nombre de dones emprenedores es redueix el 2012 , així com el nivell de formació específica per emprendre

L’estudi ’ Emprenedoria a la Regió de Múrcia ’ del projecte internacional GEM ( Global Entrepreneurship Monitor ) , que va ser presentat al Rectorat de la Universitat de Múrcia a principis de mes , reflecteix que el nombre de dones emprenedores s’ha reduït el 2012 respecte l’any anterior, així com el nivell de formació específica per emprendre de les persones que desenvolupen activitats d’emprenedoria .

Segons l’informe , la persistència de la crisi econòmica ha augmentat les diferències existents entre homes i dones en les diferents fases de l’emprenedoria ( emprenedor naixent - fins a tres mesos en el mercat - ; nous - entre tres 42 mesos - ; consolidats - més de 42 mesos al mercat - , els que han abandonat una activitat , potencials i en general- emprenedors naixents i nous ) .

En concret , el perfil de l’emprenedor de la Regió de Múrcia el passat any 2012 va ser un home d’uns 38 anys amb estudis mitjans de Secundària o Formació Professional , amb un nivell de renda mitjà, que viu en una llar de 3,2 membres i treballa habitualment a temps complet a la iniciativa que està desenvolupant.

Així mateix, disposa moderadament de la formació específica necessària per emprendre i és d’origen espanyol, segons reflecteix un informe de la Universitat de Múrcia .

Pel que fa a 2011 , s’han produït una sèrie de canvis . Al costat positiu destaca que s’ha incrementat el nivell de renda i s’ha produït una disminució en la taxa d’atur dels que estan en actiu . No obstant això , en el costat negatiu , s’ha reduït el nombre de dones emprenedores , ha disminuït el nombre d’emprenedors amb estudis universitari , igual que s’ha reduït el grau de preparació específica per emprendre .

Per sexes , dels emprenedors naixents , el 63,9 per cent eren homes i el 36,1 restant, dones , en la categoria d’emprenedor nou , el 67,1 per cent eren homes enfront del 32,9 per cent de dones ; en la fase general , 66,1 per cent d’homes i 33,9 per cent de dones . A Espanya l’emprenedor general és una dona en un 34,7 per cent .

(...) Font: Lainformación

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: