Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 10-12-2018
>
<
Desembre'18
llmamejovessum
2627282930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Política : Breus

El Parlament demana la retirada de la ’llei Gallardón’ amb els vots en contra del PPC i Unió

divendres 14 de febrer de 2014

El Parlament demana la retirada de la 'llei Gallardón' amb els vots en contra del PPC i Unió

El Parlament ha aprovat aquest dijous demanar la retirada de l’avantprojecte de la llei de l’avortament del Govern amb divisió a les files de CiU, que havia donat llibertat de vot. Mentre que els diputats de CDC han votat a favor de la moció, presentada pel PSC, juntament amb ERC, ICV-EUiA i la CUP, els diputats democristians hi han votat en contra, amb el PPC, com al Congrés. Ciutadans, en canvi, s’ha abstingut.

El text aprovat, que demana la retirada de la reforma del ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, reconeix "la capacitat de les dones de decidir plenament sobre el seu embaràs". La discrepància de vot entre els dos socis de la federació nacionalista s’ha traslladat del Congrés al Parlament, ja que també a Madrid els convergents van votar a favor de la retirada de la llei plantejada pel PSOE, mentre que els democristians es van alinear amb el PP.

En una segona votació d’una moció d’ICV-EUiA, que també demanava la retirada de la reforma, tots els partits han votat el mateix que amb la del PSC menys Ciutadans, que hi ha votat a favor.

Durant el debat previ a la votació, la diputada popular Eva García ha lamentat el suposat "odi i la violència contra els diputats del PP". García ha vinculat les seves acusacions hi ha un fullet, que ha mostrat a l’hemicicle, de l’Assemblea Feminista del Penedès, en el qual surten cares de membres del PP al costat d’un missatge que deia: "La vostra mare hauria d’haver avortat". García ha carregat contra els diputats catalans per no preocupar-se dels drets dels concebuts assegurant que pel seu partit "el més important" és el dret a la vida, ja que "avortar no és un dret, sinó un fracàs per a la dona".

Com a resposta, la portaveu parlamentària dels ecosocialistes, Dolors Camats, ha negat tenir coneixement d’aquest cartell però l’ha vinculat a unes afirmacions que va fer un militant del PP que va insultar manifestants proavortistes a Tarragona.

Veure en línia : El Periodic

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: