Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

El partit islàmic de Tadjikistan nomena una dona com a candidata a la Presidència

dimecres 18 de setembre de 2013

El partit islàmic de Tadjikistan nomena una dona com a candidata a la Presidència

El Partit del Renaixement Islàmic de Tadjikistan ( PRIT ) va anunciar que una dona , l’activista Oinijol Bobonazárova , serà la candidata opositora a les eleccions presidencials del 6 de novembre .

"Molts es sorprenen que un partit islàmic hagi elegit una dona com a candidata , però no la triem per ser dona , sinó perquè és una candidata digna i un figura respectada al Tadjikistan " , ha dit Muhiddin Kabiri , líder del PRIT , després el congrés del partit celebrat avui a la capital de la república centreasiàtica .

Bobonazárova , de 65 anys , serà la candidata del PRIT i de la resta de partits que integren el bloc electoral opositor anomenat Unió de Forces Reformistes per unes Eleccions Democràtiques . "Hauríem més oportunitats si el candidat fos un dels dirigents del partit , però volem evitar que durant la campanya s’utilitzi l’islam com a arma llancívola contra el PRIT . Per això , vam triar a un candidat secular" , va explicar el líder del partit .

Kabiri , cap de l’únic partit islamista legal a l’Àsia Central , creu que Bobonazárova rebrà el suport de la joventut , els musulmans moderats i els nombrosos tadjiks descontents amb la gestió del president , Emomali Rajmón , al poder des de 1992 .

El PRIT , que s’ha aliat ara amb els socialdemòcrates , no va prendre part en els anteriors comicis presidencials de 2006 i Kabiri assegura que no és "tan ingenu com per pensar que al novembre hi haurà eleccions democràtiques" . "Per descomptat , les autoritats cometran irregularitats , però l’oposició unificada tindrà opcions d’aconseguir un bon resultat . Tenim temps de fer campanya i de promoure a la nostra candidata" , ha subratllat .

Kabiri recorda que el currículum de Bobonazárova li dóna suport , ja que va ser degana de la Facultat de Dret de Duixanbe , va fundar el 1990 , abans de la caiguda de l’URSS , el primer partit democràtic opositor i va estar diversos mesos a la presó i tres anys sota arrest domiciliari per enfrontar-se a Rajmón . "És molt popular i respectada a tot el país , sempre ha defensat els drets humans i la justícia social . Treballar molts anys com a consultora de l’OSCE ", va dir .

(...)

Font: La Vanguardia(EFE)

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: