Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits



Si vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals








Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 25-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Opinadores

El poder de les dones connectades per canviar les nostres vides

Lourdes Muñoz
diumenge 31 de gener de 2016

El poder de les dones connectades per canviar les nostres vides

"Per a nosaltres el poder dels ciutadans i ciutadanes connectats, és el poder de canviar el món" concloïa Yolanda Rueda -@ciberyolanda - en el primer còctels & net que "Dones en xarxa", organitza a Madrid. Des d’aquesta perspectiva vam començar aquesta nova etapa de còctels & net, convençudes que les xarxes són potencialment una gran oportunitat per a les dones, per a l’èxit dels seus projectes.

Còctels & net sempre té un tema central: "Com utilitzar xarxes per a l’èxit dels nostres projectes i l’apoderament de les dones", canvien les ponents, dones diverses que fan servir les xarxes per als seus projectes professionals, socials, polítics, empresarials, culturals. .., d’aquesta manera es comparteixen experiències diferents, demostrant com dones en àmbits molt diferents fan servir les xarxes com a espais o bé creen les seves xarxes per fer possibles els seus projectes vitals o professionals.

El pas del temps ens proporciona noves eines, però sempre es tracta d’un espai propi "de dones" per compartir estratègies i establir vincles entre dones.
Espais propis per donar poder a les dones: creiem en espais de dones i protagonitzats per les dones, on compartir les estratègies per empoderar. Estratègies per assenyalar els obstacles i aprendre de les experiències d’altres per superar-los. Espais on visibilitzar dones d’èxit, perquè sempre hi ha antecessores tot i que les dones percebin que totes comencen de zero precisament per la falta de presència equilibrada de les dones en els espais públics.

"Una dona ha de tenir diners i una habitació pròpia" per fer realitat els seus projectes ens va ensenyar Virginia Woolf (Una Habitació Pròpia, 1929); espais individuals que en l’era de les xarxes implica que les dones han de tenir el seu lloc a internet, decidir la seva identitat digital, publicar les seves idees, projectes, continguts, opinions .... També hem de construir àgores comuns entre dones com esdeveniments o xarxes pròpies . Així, com deia Marcela Lagarde "L’aliança de les dones en el compromís ha de crear espais en els que les dones puguin desplegar noves possibilitats de vida".

Crear xarxes, recolzar xarxes i estimular que s’estableixin ponts de relació entre elles. Obrir vincles. Aquesta és la nostra proposta, ja que en l’era de les xarxes les connexions, els vincles amb altres persones no només generen oportunitats, sinó que marquen la diferència en l’àmbit econòmic i professional.

Començava amb la reflexió de Yolanda Roda sobre ciutadania connectada per canviar el món. Nosaltres promovem el poder de les dones connectades per canviar les seves vides, fent servir les xarxes socials i generant xarxes amb altres dones per assolir la igualtat.

Postdata
Projectes com aquest només són possibles amb companyes de viatge especials, conscienciades i generoses com les impulsores del còctel & Bloc a Madrid Inma Ferragud, Rosa Matias, Reyes Montiel, Bárbara Yuste, Imma Aguilar.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: